Diskusjon:Baidoo-saken

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Sophia Baidoo»)
Slettediskusjon
Denne siden har tidligere vært nominert for sletting.
Se tidligere diskusjon(er) før du nominerer artikkelen for sletting igjen:

Referanse[rediger kilde]

De forhold som er omtalt i artikkelen, finnes i eksterne lenker. Jeg skjønner ikke hvorfor man da setter på malen trenger referanse og ber om å få en forklaring på det. --Harald Haugland 25. mai 2007 kl. 09:38 (CEST)[svar]

For levende personer, samt kontroversielt innhold foretrekker jeg at alle setninger med kontroversielt innhold dokumenteres med referanser (jeg var nok ikke veldig nøye med hvor jeg satte inn {{trenger referanse}}). Eksterne lenker er mer for hvor man kan finne mer informasjon om saken, samlesider o.a. Se Eugene_Ejike_Obiora der man har brukt referanser på en forbilledlig måte (såvidt jeg kan se). nsaa 1. jun 2007 kl. 11:24 (CEST)
Det er etter min mening et mer formalistisk synspunkt om lenkene til stoffet skal kalles referanser eller eksterne lenker, så lenge det stoffet som er omtalt, finnes under de eksterne lenker som man kan klikke seg til. Under en referanseoverskrift vil jeg helst legge stoff man ikke kan finne på nettet. Eksterne lenker er også referanser. --Harald Haugland 1. jun 2007 kl. 12:30 (CEST)
Ikke uenig med deg der. Jeg foretrekker bare at man vet hvor stoffet er hentet fra konkret. Da er det lettere om det er gjort som i artikkelen Eugene_Ejike_Obiora. Ved å benytte referansemaler får man også frem mye mer informasjon om kilden, når stoffet er hentet o.a. nsaa 1. jun 2007 kl. 15:05 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sophia Baidoo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 17:30 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Baidoo-saken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. apr. 2023 kl. 09:39 (CEST)[svar]