Diskusjon:Sinus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting?[rediger kilde]

Foreslår fletting av trigonometriske funksjoner til én artikkel.Thomasfauskanger 22. feb 2008 kl. 06:00 (CET)

Jeg tror hvert emne er stort nok til å ha egen artikkel, selv om de ikke omfatter så mye for øyeblikket, så er uenig. Om du har tid og lyst, kan du f.eks. hjelpe ved å oversette fra Dansk Wikipedia, jeg tror det står ganske mye der. Mvh. Mewasul (d) 26. feb 2008 kl. 09:50 (CET)
Kan vel være enig i at hver funksjon er verdig en egen artikkel, men ved anvendelse går de jo så mye inn i hverandre at det muligens kan være mer oversiktlig og enklere å ha én artikkel? Jeg så på den engelske artikkelen http://en.wikipedia.org/wiki/Sine i forhold til den danske http://da.wikipedia.org/wiki/Sinus_(matematik) og følte at det var mer flyt i den engelske der alt var samlet på én artikkel. Evt kan vi lage en utfyllende artikkel om trigonometriske funksjoner for å vise sammenhenger og anvendelser? : : Thomas 28. feb 2008 kl. 17:16 (CET)
Ved nærmere ettertanke tror jeg kanskje du har rett, om det fullstendig dekker de forskjellige områdene ... jeg vet ikke hvor mye jeg kan gjøre, jeg har selv såvidt vært borti det (jeg går i Vg1), og matematikk på engelsk er litt over mitt nivå. Dansk, derimot, tror jeg at jeg kunne klare å oversette fra. Men hvis du tar ansvaret for det, så kan du heller si ifra hvis det er noe jeg kan gjøre (oversette el.)? Mvh. Mewasul (d) 29. feb 2008 kl. 13:10 (CET)