Diskusjon:Scorpions’ diskografi

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Scorpions' diskografi»)

Referanser[rediger kilde]

Jeg forandret (de i utgangspunktet engelske) referansemalene ganske kollektivt til norske referansemaler, jeg tror all informasjon ble bevart (mellomversjonene av det jeg gjorde står her). Det er likevel fremdeles et par ting som bør ryddes opp i mht. disse referansene:

  • Det som står på engelsk må enten oversettes eller forandres. Titlene (|tittel=...) kan enten stå på norsk eller på originalspråket, men ikke engelsk. Språket bør stå på norsk, for eksempel bør |språk=German forandres til |språk=tysk.
  • Mange av malene har det samme navnet. For det første er det ikke nødvendig å gjenta referansene i slike tilfeller (det holder å skrive <ref name="unikt navn" /> når man bruker det samme på nytt), og for det andre er informasjonen litt annerledes skrevet i noen av referansene med samme navn. Det gjør at bare første referanse med dette navnet vises. Her bør siden besøkes på nytt, det bør sjekkes at alt som har denne referansen står her, og besøksdatoen bør oppdateres. Deretter kan man erstatte alle andre enn første referanse med <ref name="unikt navn"/>.

Mewasul 25. jan 2009 kl. 13:56 (CET)

Fikset det, men trengte ikke og besøke sidene på nytt. We Will Rise Again 25. jan 2009 kl. 14:24 (CET)
Ok, fint. Et par andre ting: Datoer skrives på norsk som for eksempel «24. juni 2008», ikke «24. juni, 2008», altså uten komma. |verk= i referansene bør kanskje også oversettes? Jeg er litt usikker på hvordan, men fint om du ser på det. Ellers ser det fint ut – kanskje en lenger innledning enn den nåværende hadde passet inn? :) Mewasul 25. jan 2009 kl. 15:38 (CET)
| Verk = er vel strengt tatt navnet på siden eller den som har lansert dette stoffet på internett, så det blir vel feil og oversette den gjør det ikke? Jeg jobber med en innledning, kommer til og ta litt tid, men siden kommer til og få en stor innledning. Jeg er ferdig med datoene. We Will Rise Again 25. jan 2009 kl. 20:24 (CET)
Ja, om verk tilsier det blir det riktig. Jeg tenkte at (siden det er på engelsk) det var tilpasset engelske lesere/en-wiki, men har ikke sjekket dette videre. Mewasul 25. jan 2009 kl. 20:30 (CET)
Det er helt OK. Ferdig med innledningen. We Will Rise Again 25. jan 2009 kl. 20:54 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Scorpions' diskografi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jul. 2017 kl. 12:37 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Scorpions' diskografi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. jul. 2019 kl. 02:25 (CEST)[svar]