Diskusjon:SIVA – Selskapet for industrivekst

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ny administrerende direktør i SIVA[rediger kilde]

Styret i SIVA SF har ansatt Erik Haugane som ny administrerende direktør i SIVA SF. Erik Haugane er i dag administrerende direktør i Det norske oljeselskap ASA. Haugane har en allsidig bakgrunn fra både næringsliv, forskning og offentlig virksomhet.

Han etterfølger Harald Kjelstad, som har vært administrerende direktør i SIVA i 25 år. – Med Erik Haugane har vi fått en meget dyktig, handlekraftig og nyskapende leder. Han vil på en god måte kunne videreføre arven etter Harald Kjelstad, samtidig som han vil kunne tilføre SIVA og innovasjonsnettverkene nye og verdifulle impulser. Det sier Peter Arbo, styreleder i SIVA.

SIVA er et statlig selskap som har ansvar for nyskaping, næringsutvikling og tilretteleggende eierskap. SIVA har hovedkontor i Trondheim.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. Jeg ser SIVA som et viktig redskap for næringsutvikling i hele landet, og det er noe jeg ønsker å bidra til, sier Erik Haugane. Haugane tiltrer stillingen som administrerende direktør i SIVA 5. august 2013.

– Styret i SIVA ser fram til samarbeidet og en ny og spennende epoke i SIVAs utvikling, avslutter styreleder Peter Arbo. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mfoldal (diskusjon · bidrag) 8. aug. 2013 kl. 14:37‎ (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]