Diskusjon:Sør-Elvåga

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tatt bort Høyenhall[rediger kilde]

Sør-Elvåga er et vann på grensa mellom Oslo og Lørenskog kommuner. Vannet gir drikkeforsyninger til blant annet noen i Akershus, Lørenskog, skullerud. Etter oppdemmingen av Nord-Elvåga med 9 meter i 1964, ble Sør-Elvåga hengende sammen med Nord-Elvåga og hevet 4 meter. Det oppdemte vannmagasinet inngår i drikkevannsforsyningen til Oslo. Det er derfor ikke tillatt å bade i denne delen av Elvåga.

Etter oppdemmingen er største dybde i Sør-Elvåga 23 meter.[1]Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.208.189.247 (diskusjon · bidrag) 2018-02-01T14:57:02‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg ser du hadde redigeringsforklaring «jeg har tatt bort høynhall». Jeg tror du har rett i at Høyenhall skal ut, uten at jeg er noen ekspert på hvor nøyaktig grensen går for hvilke deler av Oslo som får vann fra Elvåga. Jeg tenker vi går for et litt mer generelt utsagn; jeg ser SNL sier «vannforsyningen til Oslos sørøstlige deler», og jeg skal endre det til en lignende formulering hos oss. Hilsen Kjetil_r 31. aug. 2019 kl. 23:20 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sør-Elvåga. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. mar. 2023 kl. 00:05 (CET)[svar]