Diskusjon:Rakke fort

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mye rart[rediger kilde]

Kom over denne artikkelen ved en tilfeldighet, og stusser over kvaliteten. I historikken ser den grei ut helt til september -09, hvorfra det mest ser ut til å være opprydning etter en bruker. Et forsøk av en bruker på å tilbakestille til siste gode versjon, ble tilbakestilt av en annen bruker, og deretter har det som sagt kun vært begått opprydning.

Jeg har veldig lyst til å tilbakestille til februar 2009-versjonen, og deretter kun ta med de to siste redigeringene, en kat.fiks og en koordinat-malfiks. Men siden et slikt forsøk som synes er tilbakestilt en gang tidligere, tar jeg det her. Dette tilsynelatende tøvet om Norgesgruppen bør i hvert fall vekk, har kastet bort et par dager på arkivet for å finne ut noe om noe slikt, uten suksess. Paaln 15. apr 2011 kl. 13:23 (CEST)

Det er vel bare å gå i gang. Har du noen kilder slik at artikkelen kunne fått noen referanser hadde den jo ikke blitt noe dårligere av det. Selv ser jeg at jeg kun har bidratt med å lenke Skifte Eiendom.... mvh, --Apple farmer 15. apr 2011 kl. 14:40 (CEST)

Da gjorde jeg kort og brutal prosess; ettersom det meste av arbeidet på denne artikkelen har vært opprydning etter noen inngrep sommeren 09, stilte jeg tilbake til februar 09, men inkluderte det siste kategori-tillegg og en koord retting av hhv BjørnN og JHSbot. Pål N. 20. jul 2011 kl. 01:51 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rakke fort. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 13:11 (CEST)[svar]