Diskusjon:Presidentvalg (USA)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen burde handle om presidenvalg generelt, og ikke bare presidentvalget i USA. Enten burde artikkelen plasseres under USA, f.eks. under tittelen Presidentvalg, eller så burde artikkelen bruke presidentvalget i USA som et eksempel på et presidentvalg. USA er bare et av utallige land som har presidentvalg. Peter J. Acklam 14. nov 2004 kl.14:41 (UTC)

Jeg flyttet artikkelen til Presidentvalg (USA) men denne diskusjonssiden fulgte tydeligvis ikke med. --Duffman 14. nov 2004 kl.14:44 (UTC)

Link fjernet[rediger kilde]

Jeg fjernet den eksterne linken til Aftenpostens artikkel av 23/12 2004, siden artikkelen er full av feil. Se http://www.monticello.no/watch/2004/041223.html for dokumentasjon.

Presidentvalg og valg er ikke det samme[rediger kilde]

Presidentvalg peker på Valg, en artikkel som ikke omtaler presidenter i det hele tatt, og artikkelen om presidentvalget i USA er antakelig mer treffende enn den generelle om valg. Presidentvalg har ofte andre ordninger enn f.eks. parlamentsvalg, og valg av president i idrettsforbundet eller stortingspresidenten. Jeg ønsker meg f.eks. en liste over land med presidentvalg og kanskje noen kommentarer om særtrekk og forskjeller mellom presidentvalg i USA, Island eller Burundi. Markuswestermoen (diskusjon) 31. aug. 2015 kl. 15:54 (CEST)[svar]

- og denne kommentaren til diskusjonen på Presidentvalg endte på Presidentvalg (USA)? Markuswestermoen (diskusjon) 31. aug. 2015 kl. 15:56 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Presidentvalg (USA). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. mar. 2023 kl. 22:31 (CET)[svar]