Diskusjon:Pilegrims vandring

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg har hørt at dette er verdens nest mest leste bok. Det stor bl.a i forordene til den nyeste oversettelsen. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.76.43 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

En slik påstand er, som du sikkert forstår, umulig å bevise. Det finnes mange bøker som gjør krav på den samme type berømmelse. Det enkleste vi kan si er at boka har betydd mye, for mange, i mange generasjoner. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 21. aug 2012 kl. 07:53 (CEST)

Hva er greia med grammatikken i den norske tittelen? Er ordet «En» utelatt på starten, eller inneholder tittelen særskrivingsfeil? - Soulkeeper (diskusjon) 21. aug 2012 kl. 08:19 (CEST)

De norske utgavene har forskjellige tittelformer, men dette er den vanligste formen. Hvis jeg husker riktig så er «Pilegrim» brukt som egennavn på hovedpersonen i noen utgaver, mens «Kristen» er den vanlige oversettelsen av egennavnet, som i den engelske originalen er «Christian». mvh --M O Haugen (diskusjon) 21. aug 2012 kl. 08:27 (CEST)