Diskusjon:Overwatch

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Overwatch er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.



Bør «Overwatch 2» håndteres som et eget spill?[rediger kilde]

Hei hei! Jeg er litt usikker her. Jeg ser at noen andre språkversjoner (inkludert enwiki) håndterer det som kalles for Overwatch 2 som et eget spill (altså, med en egen artikkel og nevnt at det er en oppfølger). Jeg mener personlig at Overwatch 2 burde håndteres som en oppdatering (altså samme spill), og ikke en oppfølger («sequel»), uansett hvordan selskapet som utgir spillet prøver å markedsføre det.

I realiteten (fra det jeg kan se og det jeg opplever gjennom å bruke/spille videospillet) er det en oppdatering som har overskrevet det som ble kalt for Overwatch i Battle.net-launcheren, samt bruker alle eksisterende ressurser (3D-modeller, baner og kart, regler med noen få endringer, teksturer, lyd og systemer) med en ny tittel. Jeg vet at Blizzard tidligere har gjort noe lignende med MOBA-en Heroes of the Storm, hvor de utga oppdateringen «Heroes 2.0». Forskjellen denne gangen er at de ønsker å markedsføre «Overwatch 2» som en oppfølger, blant annet med utsagn som «we want to redefine what a sequel is» («vi ønsker å omdefinere hva en oppfølger er»). Noen sekundære kilder (som pcgamer, the verge og avclub) har spesifisert at de også mener at «Overwatch '2' isn't a sequel—it's a marketing gimmick.» (avclub, «Overwatch '2' er ikke en oppfølger – det er en markedsføringsgimmick»).

Jeg spør hovedsakelig for å vite om jeg (og andre) burde «overskrive» nåværende innhold for Overwatch for å være i tråd med det nåværende spillet som kalles for «Overwatch 2», eller om det burde håndteres for seg selv. EdoAug (diskusjon) 8. okt. 2022 kl. 13:44 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Overwatch. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. mar. 2023 kl. 04:12 (CET)[svar]