Diskusjon:Olaus Jeldness

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ronald A. Shearers manuskript[rediger kilde]

Jeg har basert mye av artikkelen på første utgave av Ronald A. Shearers manuskript om Olaus Jeldness, publisert hos The Spirit of Red Social Club Society, og har også vært i kontakt med ham før jeg la ut artikkelen her, slik han oppfordrer til i manuskriptet. Jeg har fått tilsendt tredje versjon av manuskriptet, datert 18. august 2011, men den versjonen er ikke publisert noe sted, og jeg har derfor ikke brukt i artikkelen noen av de opplysningene som er kommet til siden den første utgaven av manuskriptet. Det meste av de nye opplysningene er detaljer, mer om Jeldness' liv etter 1905, litt om eiendommer han eide i Spokane, og en god del om familien hans. Det siste er ikke så interessant for denne Wikipedia-artikkelen. Blue Elf 20. aug 2011 kl. 15:33 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Olaus Jeldness. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 19:09 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Olaus Jeldness. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. feb. 2022 kl. 17:54 (CET)[svar]