Diskusjon:Nyromantikken

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

IW-lenker[rediger kilde]

Her bør det ryddes opp av noen som har greie på det. Wikijens 11. mai 2009 kl. 21:31 (CEST)

Hva tenker du på? Denne artikkelen handler om den litterære nyromantikken i Norge. Selve termen nyromantikk er for øvrig diskutabel. Ofte velger man å tale om 1890-årene. Men slik det nå står, bør det holde, selv om det ganske sikkert kan bli bedre.
Men ettersom det er nevnt navn på en rekke billedkunstnere, burde denne siden av saken også vært dekket. Dette kan muligens Orland ta seg av når han får tid.Gommo 25. mai 2009 kl. 21:33 (CEST)
Jeg tror det er blitt ryddet siden jeg skrev det. Før var det bl.a. 2 forskjellige lenker til engelsk, og generelt mye rot. Hvis man prøvde å følge iw-lenkene mellom forskjellige språk kom man til flere forskjellige varianter, noen om musikk, noen om litteratur osv. Tror som sagt det er blitt mere orden på det siden den gang. Wikijens 25. mai 2009 kl. 21:56 (CEST)
Mulig du tolket meg som om at artikkelen generelt måtte ryddes i, dette har jeg ingen formening om, min kommentar dreide seg kun om iw-lenkene, altså at de pekte til de riktige artiklene på andre språk. Wikijens 25. mai 2009 kl. 22:01 (CEST)