Diskusjon:Norsk Militær Tattoo

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norsk Militær Tattoo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jun. 2018 kl. 00:27 (CEST)

Lenker til andre språkversjoner[rediger kilde]

Det er mengdevis av lenker til andre språkversjoner i artikkelen, det må det ryddes i.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 9. feb. 2021 kl. 21:54 (CET)

@Onkel AK: Hei. Og nå har du lagt til enda flere. Det er også en del engelske ord og uttrykk i artikkelen; slik som f.eks. conductor, Drum Major osv.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 10. feb. 2021 kl. 12:36 (CET)

Og det er tydeligvis mange småkonger i blant Wikipedias administratorer...[rediger kilde]

De uttrykkene som det refereres til er titler slik de fremstår i programmene som mine redigeringer i artikkelen bygger på. Det er over en uke, og veldig mange arbeidstimer, siden jeg la inn den første engelske tittelen. Dette kunne jeg blitt varslet om tidligere! Det samme gjelder også lenker til andre språkversjoner. Hva er viktigst? At alt det lenkes til er på norsk, eller at leserne har mulighet til å finne informasjon på språk de aller fleste behersker, for eksempel dansk? Og er dette en pedagogisk måte å behandle en som ønsker å legge ned veldig mange arbeidstimer på å forbedre en artikkel som var særs kort, mangelfull og utdatert inntil 29. januar. Et medlem av Wikipedias Fadderordning verdig? Takk for "hjelpen" og motivasjonen, Anne-Sophie Ofrim. Med hilsen Onkel AK

@Onkel AK: Takk for skjennepreken. Jeg gikk gjennom alle endringer du har gjort i går kveld, ettersom de sto som upatruljerte på patruljeringslisten. Alle bidrag av nye bidragsytere skal gjennomgås og sjekkes. Jeg så straks at du har lagt inn lenker til andre språkversjoner og det er ikke noe vi skal ha i artiklene våre. At ingen har sett det og gitt deg beskjed om det tidligere, kan jeg ikke svare på. --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 10. feb. 2021 kl. 16:21 (CET)