Diskusjon:Norges realfagsgymnas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei, Cessna747!

Jeg ser at du har opprettet denne artikkelen. Etter en slettediskusjon for et par år siden, laget jeg en kladd til en noe mer omfattende artikkel om skolen her: https://no.wikipedia.org/wiki/Bruker:EllenPaulsen/kladd Kanskje du kan benytte noe av dette, inkludert referanser, for å bygge ut artikkelen mer?

Tiden er vel moden for det nå, Telaneo og Dyveldi - dere som ga gode innspill i diskusjonen i forrige runde? --EllenPaulsen (diskusjon) 11. feb. 2021 kl. 15:56 (CET)

Hei, Harald Haugland! Du har vært en god rådgiver tidligere. Jeg kan gjerne bygge ut denne artikkelen, hvis jeg får bekreftet at skolen nå er gammel nok til at den har bevist livets rett - og er verdig en artikkel her på Wikipedia? Har ikke fått respons fra dem som var involvert i forrige runde (https://no.wikipedia.org/wiki/Sak:U7qidoh8k2f5xr6n) eller fra den som opprettet artikkelen. Hva tenker du? --EllenPaulsen (diskusjon) 15. feb. 2021 kl. 13:20 (CET)
Heisann. Beklager sent svar. Jeg ville sagt at kladden din ser ganske moden ut, så du må gjerne dra den ut i hovedrommet, med fordel flettet med den informasjonen som står i artikkelen nå. Hvis du heller vil at jeg skal ta for meg det er det også greit. Jeg vil ikke uttale meg konkret om relevans, men magefølelsen min er god. Hvis du har lyst på et konkret svar om relevans kan du slettenominere artikkelen, men jeg kan godt skjønne at det virker litt ekstremt. Telaneo (Diskusjonsside) 16. feb. 2021 kl. 01:53 (CET)
Hei! Takk for svar! Du må gjerne bruke det du finner nyttig i min kladd og flette den med nyere informasjon i artikkelen som ligger der nå. En god magefølelse fra deg er mer enn bra nok :) Jeg sjekket litt rundt for å se status der nå, og ser ut som skolen har fått godt fotfeste. Ser også at elevene har blitt landets beste hvert år, inkludert dette klippet med 2020-resultater: https://www.budstikka.no/skole/elevene-pa-denne-skolen-er-best-i-landet/614194!/ (Ligger bak betalingsmur, så jeg har bare lest den via omveier). Jeg ser også at det er vedtatt at den videregående delen av skolen skal flytte, men det er vel kanskje greit å vente med til det faktisk skjer. Tusen takk, Telaneo! --EllenPaulsen (diskusjon) 16. feb. 2021 kl. 08:33 (CET)