Diskusjon:Norge under Vinter-OL 2002

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg tenker å nominere denne som AA-kandidat; men det er fint om noen som kjenner stoffet bedre enn meg kan gå over det først, og sjekke at alt er shipshape og korrekt. Og kanskje vi kan finne et par bilder? Mvh MHaugen 26. des 2010 kl. 15:40 (CET)

Det er noe uoverensstemmelse i antall deltakere. Artikkelen sier 81, en.wp sier 77, det samme sier sportsreference, mens Kategori:Deltakere for Norge under Vinter-OL 2002 inneholder 78. Fint hvis vi for klargjort hva som er riktig. --Wikijens 11. sep 2011 kl. 01:48 (CEST)
Ser ut til at curlingspilleren Kristin Tøsse Løvseth (reserve?) er regnet med på no.wp, men ikke på en.wp og sportsreference. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Wikijens (diskusjon · bidrag) 11. sep. 2011 kl. 01:56 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Heisann. Det er på ingen måter mulig å vinne to gull i en øvelse (les Alsg. og Estil). Tenk hvis Tyskland i siste øvelse hadde to utøvere som gikk prikk likt over mål, eller fikk lik poengsum... Bingo, to gull til dem. Og dermed kan tenkes fx å kunne gå forbi oss eller en annen nasjon på denne ikke altfor viktige medaljetabellen. Det er slående enkelt; enkeltutøvere kan dele et gull, men på oversikten blir det ett gull og ett sølv. Hvis de er fra samme nasjon. Er de fra forskjellige nasjoner er det heller inte så svårt, men den matten gjør dere selv. Oppsummert: Norge tok 12 gullmedaljer i dette OL. - Staxidis -Dette usignerte innlegget ble skrevet av 88.89.27.155 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norge under Vinter-OL 2002. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. okt. 2023 kl. 04:50 (CET)[svar]