Diskusjon:Nidelva (Trøndelag)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Eller for å være helt korrekt"[rediger kilde]

Hvorfor ikke skrive det som er helt korrekt med en gang (bare et spørsmål)?
Mika 20. jul 2008 kl. 23:26 (CEST)

Du er velkommen til å omformulere artikkelen. - Soulkeeper 21. jul 2008 kl. 00:10 (CEST)

Dypeste?[rediger kilde]

Siden 2008 har denne artikkelen inneholdt påstanden «Nidelva er på sitt dypeste i Trongfossen ved Hyttfossen i Klæbu med 56 m og er med dette Norges dypeste elv.» Påstanden ser også ut til å ha spredt seg rundt på nettet, ofte med wikipedia oppgitt som kilde. I juni 2013 merket jeg setningen med «Trenger referanse», men ingen referanse er dukket opp. Jeg har heller ikke klart å finne noen uavhengige kilder som kan bekrefte denne påstanden. I artikkelen om Klæbu kommune hevdes det dessuten at det er elvegjelet som er 56 meter dypt, og det er jo noe ganske annet. Jeg har derfor fjernet setningen fra artikkelen. Hvis noen skulle finne en reell referanse til måling av dybden (når og av hvem) så er det selvfølgelig bare å sette den inn igjen. Geanixx (diskusjon) 6. des. 2014 kl. 15:28 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nidelva (Trøndelag). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 10:26 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nidelva (Trøndelag). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. okt. 2023 kl. 23:03 (CEST)[svar]