Diskusjon:Notam – norsk senter for teknologi i musikk og kunst

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Flytting - fletting[rediger kilde]

Denne artikkelen må flettes til Nettverk for teknologi, akustikk og musikk som har riktig navn. --Finn Bjørklid (diskusjon) 23. jun. 2017 kl. 13:17 (CEST)

Har flyttet artikkel og flettet historikk. - 4ing (diskusjon) 23. jun. 2017 kl. 13:51 (CEST)

Denne artikkelen er nå flyttet til korrekt navn i henhold til Brønnøysundregistrende, se [[1]] (som har vært gjeldende navn i alle fall siden 2002 ihht brreg.no) samt deres egen årsmelding fra 2016 [[2]]. Det var opprettet en nyere dublett av artikkelen som nå er omdirigert hit, [[3]]. Vær snille å ikke flytt denne flere ganger og ikke flett historikkene. Det blir et helt usorterbart rot når historikkene flettes og det blir helt umulig å finne ut hvilken artikkel de forskjellige redigeringene egentlig tilhørte. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 02:17 (CEST)

Feil navn[rediger kilde]

Disse opptrer under to navn, kortformen av «Norsk senter for teknologi i musikk og kunst» er «Notam». Pukkelcase i kortformen er heller ikke riktig. Artikkelen er også feilformatert, og bryter med stilmanualen.

I dette tilfellet er det også skrevet en vesentlig mer informativ artikkel, og det virker lite klokt ovenfor en ny bruker å slette dette arbeidet. Denne artikkelen som hadde referanser er nå erstattet med en eldre referanseløs artikkel.

Kort sagt, denne «forbedringen» er ikke særlig heldig. — Jeblad 13. aug. 2017 kl. 08:26 (CEST)

Vi bruker det navnet de har registrert i Brønnøysundregistrene. Det er det navnet de selv har valgt å registrere som det offentlige navnet sitt. Alternative kallenavn er nå omdirigeringer. Videre så er ingen ting slettet. Alle tidigere bidrag er tatt vare på i omdirigeringene. Vi har etterhvert som en fast praksis å respektere alle bidragsytere og å bruke artikkelen med de eldste bidragene når vi flytter til nytt navn. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 10:14 (CEST)