Diskusjon:Minni Mus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Minni Mus er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Spire Spire Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på spire-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Har Minni katt?[rediger kilde]

Etter hva jeg kan se så har Minni bare hatt katten Figaro i Pinocchio-filmen (ihvertfall sto det det i et av nettstedene det er lenke til på siden). Hvis det er tilfelle syns jeg ikke det skal stå at hun har katten Figaro, omtrent som at Mikke har hunden Pluto. Det blir ikke det samme. __meco 5. apr 2006 kl.12:51 (UTC)

Jeg mener å ha sett katten Figaro også i en del tegneserier. Martin 5. apr 2006 kl.12:53 (UTC)
Fra en:Minnie Mouse Since then she has been co-starring with Mickey Mouse, Pluto, and Figaro, Minnie's own cat who debuted in Pinocchio. Martin 5. apr 2006 kl.12:58 (UTC)

Jo, jeg ser jo at hun har det, men dette innbiller jeg meg likevel ikke berettiger til å koble dem sammen sånn som det er nå. Minnis forhold til Figaro er (slik jeg husker det – er en del år siden jeg var godt oppdatert på dette feltet) overhode ikke å sammenlikne med Mikkes forhold til Pluto. Det burde vært formulert slik at dette ikke var til å misforstå, syns jeg. Jeg ville heller skrevet «Hun har i noen eldre filmer hatt en katt som heter Figaro» f. eks.__meco 5. apr 2006 kl.15:28 (UTC)

Jeg er helt enig i at det ikke må stå at hun har samme forhold til Figaro som Mikke til Pluto, men jeg mener at det bør stå noe slikt som at: Minni har en katt som heter Figaro. Katten ble introdusert i Phinocio-filmen, Og har i etterkant vært med i flere tegnefilmer og serier." Martin 6. apr 2006 kl.12:59 (UTC)
Jeg kan gå med på den hvis ingen andre har noe å si om temaet. __meco 6. apr 2006 kl.13:49 (UTC)


Minnis nieser[rediger kilde]

Minni har i seriene hatt opptil flere norske navn på nieser. I noen serier hadde hun 2 nieser som i Norge het Kari og Mari. I mange andre hadde hun 1, Tone, som Tipp og Topp ikke hadde særlig sans for. Hun har også hatt en som het Minette som i alle fall var med i en serie høsten 1964. På engelsk Wikipedia står det at hun hadde to nieser, Millie og Melody (Kari og Mari?). Det står også at det ofte bare var en niese som opptrådte, Melody. Er det Melody som er oversatt til både Tone, Minette og Kari/Mari?? __steinhj 31. januar 2011 kl 22.11 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Minni Mus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 03:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Minni Mus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 16:06 (CEST)[svar]