Diskusjon:Menneskeverd (organisasjon)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne burde vel flyttes til Menneskeverd (organisasjon) e.l., for å få plass til en artikkel om menneskeverd som filosofisk idé. (sml. http://en.wikipedia.org/wiki/Human_dignity http://de.wikipedia.org/wiki/Menschenw%C3%BCrde http://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4nniskov%C3%A4rde ) Tor Var (diskusjon) 14. jul 2012 kl. 18:42 (CEST)

Siden er flyttet, lenker og omdirigeringer er ordnet så langt jeg har oversikt. Jeg har bedt om at siden Menneskeverd blir slettet. Så da er bare å skrive i vei på blanke ark. Om den ikke slettes før du begynner å skrive, så går det også bra. Det eneste er at det i historikken blir stående tilbake en linje om at denne er flyttet til nytt navn. Det fantes forøvrig ganske mange lenker inn til siden, de fleste handlet ikke om organisasjonen .... --Halvard (diskusjon) 15. jul 2012 kl. 14:39 (CEST)
Takk for hjelpen. Skal prøve å få på plass en start på en artikkel. Tor Var (diskusjon) 15. jul 2012 kl. 15:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Menneskeverd (organisasjon). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 23:55 (CEST)[svar]

Endringer i artikkelen[rediger kilde]

Siden Menneskeverd er i media og artikkelen har hatt et objektivitetsvarsel siden januar 2016 har jeg gjort omfattende endringer. Jeg har fjernet upresise formuleringer om f.eks. "vern av menneskeverdet" og erstattet dem med synspunkter fra organisasjonen sitt program.

Jeg har også valgt å kutte mesteparten av virksomhets-seksjonen fordi den er subjektiv og skrevet som reklame, med fraser som "å bygge kunnskap og holdninger og motivere til innsats for vern av menneskeverdet" og "å styrke menneskers holdninger til livets verdi." Jeg har beholdt objektiv informasjon om antallet medlemmer og sirkulasjon på medlemsbladet. Jeg har fjernet vage formuleringer fra seksjonen om verdisyn, og kun beholdt faktisk omtale av politiske standpunkter.Dysase (diskusjon) 20. nov. 2018 kl. 03:42 (CET)[svar]