Diskusjon:Luke Rodgers

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Omstart av denne siden[rediger kilde]

Jeg kommer nå med en advarsel i form av at hvis ikke massive forandringer skjer i form av språkvask, så vil jeg starte denne siden på nytt og heller lage en kortere versjon/artikkel, på norsk og ikke engelsk-norsk. Det går ikke ann å bare ta å kopiere direkte fra andre wikipedia sider uten å oversette, og ikke minst oversette korrekt. Denne advarselen vil gjelde fram til 29.04.12, og hvis jeg ikke ser stor forandring, så vil jeg begynne siden på nytt.
Og før noen spør hvorfor jeg ikke bare oversetter siden selv, så er det lettere for meg å starte siden på nytt, enn å gå linje for linje og oversette, samtidig som alt må henge sammen.

LOLfan18 (diskusjon) 22. apr 2012 kl. 04:38 (CEST)

Siden er nå begynt på nytt, med innhold og skrevet på norsk bokmål. LOLfan18 (diskusjon) 1. mai 2012 kl. 18:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Luke Rodgers. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2017 kl. 07:05 (CEST)[svar]