Diskusjon:Lucky Luke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Lucky Luke er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.



Antall titler[rediger kilde]

Listen inneholder 70 orginaltitler og det blir oppgitt at tre av dem ikke er utgitt på norsk. Likevel er den siste på listen nummer 69 i den nordiske serien. Dette virker rart. Fint om dette blir forklart.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.155.230 (diskusjon · bidrag) 17. mar 2007 kl. 12:01 UTC+4 (Husk å signere dine innlegg!)


Artikkel påstår at «La mine d'or de Dick Digger» ikke er utgitt på norsk. Jeg føler meg imidlertid temmelig sikker på at jeg har lest denne historien i et av albumene som har flere kortere historier («Arizona» kanskje? Eller «Rodeo»?) Kjetil r 17. mar 2007 kl. 18:12 (CET)

Navnet virker kjent, ja. Har ikke albumene her akkurat nå (de ligger hjemme hos "hu mor", har dårlig plass der jeg bor), men mener å ha vært borte i det, ja. Var ikke albumet "Arizona" en samleutgave med mange småhistorier? "Rodeo". Gikk den historien også i "Arizona"? Odd Eivind 23. des 2008 kl. 10:29 (CET)
Ja, ved nærmere ettersyn ser jeg at "Rodeo" selvsagt er et selvstendig album. Odd Eivind 23. des 2008 kl. 12:14 (CET)
Historien «Dick Diggers gull» gikk på norsk i «Arizona», men albumet «La mine d'or de Dick Digger» har ingen norsk parallell. I tillegg til tittelhistorien inneholdt dette albumet også en annen historie («La sosie de Lucky Luke»), som først kom i Norge i den nyeste bokserien (2004). For øvrig inneholder heller ikke «Arizona» eller «Rodeo» de samme historiene på norsk og fransk, så jeg vet ikke helt hvordan dette bør vises i listen. Einar Myre 23. des 2008 kl. 12:28 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lucky Luke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jan. 2024 kl. 06:03 (CET)[svar]