Diskusjon:Lokasjonsbaserte tjenester

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det noen flere enn jeg som mener at denne artikkelen ikke bør få en flette-tag ?(om fletting sammen med artikkelen om Lokasjonsbaserte sosiale nettverk).?

Og hvis den får en slik tag, hvor mange administratorers «stemmer» må til for å fjerne en slik tag.(Uten at det er sagt at slike «stemmer» teller mer enn andre «stemmer».) Det finnes muligens eksempler der en flette-tag har blitt stående i flere år – noe som underforstått kan tolkes som at ett tema er «lite aktuelt» eller «lite verdsatt» på dette nettstedet.

Argumenter mot fletting, er at dette er en god start på en utdypende artikkel om et emne som er i vekst – det er vel ikke så mye som tyder på at Lokasjonsbaserte sosiale nettverk ikke lenger er et «vekstområde». Og, minst en bruker er avventende til å skaffe referanser eller tekst, til den ene eller andre artikkelen, inntil flette-spørsmål er avgjort. Jeg har inntrykk av at denne artikkelen har fakta, som ikke finnes (eller oppølagt hører hjemme) i artikkelen om lokasjonsbaserte sosiale nettverk.

(Og når flette-spørsmålet er avgjort, så skal jeg prøve å finne referanser på hvorfor/hvorfor ikke bluetooth blir/blir ikke brukt i forbindelse med lokasjonsbaserte sosiale nettverk.) --Kollibris 7. mai 2011 kl. 11:52 (CEST)[svar]

Jeg har funnet (og lagt til) interwiki.--Kollibris 7. mai 2011 kl. 12:38 (CEST)[svar]

Omdøpe artikkel[rediger kilde]

Det er denne artikkelen som er den første på dette nettstedet til å nevne at det finnes spill og andre sluttbruker-applikasjoner hos Gowalla og andre sosiale nettverk som lokasjonsbaserte.

Kanskje h*n som startet artikkelen kan omdøpe (eller gi velsignelse/råd) den til Lokasjonsbaserte applikasjoner for sluttbrukere i sosiale nettverk eller noe tilsvarende?

(Jeg tipper at det er minst 50 % sjanse for at denne eller «Lokasjonsbaserte sosiale nettverk»-artikkelen blir slettet.) Men hvis denne artikkelen forandrer litt på navnet, så kan begge beholdes. Forutsatt, at denne tar for seg sluttbrukerens spill og andre programmer/aplikasjoner. Det er ihvertfall forslaget fra meg.--Kollibris 7. mai 2011 kl. 12:29 (CEST)[svar]

Jeg har funnet (og lagt til) interwiki.--Kollibris 7. mai 2011 kl. 12:38 (CEST)[svar]

Dataspill[rediger kilde]

(Fint noen kan informere her om navn/navnet på det/de mest kjente «Dataspill hos lokasjonsbaserte sosiale nettverk».)--Kollibris 7. mai 2011 kl. 12:29 (CEST)[svar]