Diskusjon:Liste over stortingsrepresentanter 1814

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kildematerialet[rediger kilde]

For denne listen er det uregelmessigheter i kildematerialet. Jeg lister her opp hvilke uregelmessigheter det dreier seg om, og min tolkning av dette.

  • Smaalendenes amt. Representantene er listet som nr: 1,1,2,3. Jeg har lagt dem inn i kildens rekkefølge og ignorert numereringen.
  • Hedemarkens amt. Representantene er listet som nr: 3,1,2,4. Jeg har lagt dem inn i kildens rekkefølge og ignorert numereringen. Det er en supleant med nr 1. Jeg har lagt ham inn bak første representant listet.
  • Nednæs amt. Representantene er listet som nr: 2,1. Jeg har lagt dem inn i kildens rekkefølge og ignorert numereringen.
  • Lister amt. Representantene er listet som nr: 2,1. Jeg har lagt dem inn i kildens rekkefølge og ignorert numereringen.
  • Romsdals amt. Representantene er listet som nr: 1,1,2,4. Jeg har lagt dem inn i kildens rekkefølge og ignorert numereringen.
  • Søndre Throndhjems amt. Representantene er listet som nr: 1,2,4. med supleant med nr 3. Jeg har tolket det som om supleanten har møtt for nr. 3.
  • Nordre Throndhjems amt. Representantene er listet som nr: 1,3. med supleant med nr 2. Jeg har tolket det som om supleanten har møtt for nr. 2.
  • Bergen. Representantene er listet som nr: 1,2,2,4. Jeg har lagt dem inn i kildens rekkefølge og ignorert numereringen.

Haros 8. feb 2006 kl.22:46 (UTC)

Christiania[rediger kilde]

Christiania lå under kjøpstedene (byene) og ikke landdistriktene. (Dette er feil i dataene fra PolSys). Flytter Christiania og korrigerer innledningen. --Eivindgh 1. nov. 2013 kl. 13:16 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over stortingsrepresentanter 1814. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. feb. 2021 kl. 21:16 (CET)[svar]