Diskusjon:Legionærsyken

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Forslag til forbedring[rediger kilde]

Jeg har begynt litt, men det trengs kanskje litt mer tid enn jeg har selv for å forbedre denne siden. Jeg foreslår at vi legger utbrudd av legionærsyken under en egen artikkel. En oversikt over tilfeller finnes her http://www.q-net.net.au/~legion/Legionnaires_Disease_The_Species.htm Rkarlsba 24. jul 2008 kl. 17:13 (CEST)

Begynnelsen ligger her og er i dag bare en kopi av ting fra denne artikkelen. Den bør nok struktureres om litt og tillegges litt mer informasjon, for eksempel om at Borregård sensurerte referansen til seg selv... Rkarlsba 24. jul 2008 kl. 17:19 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Legionærsyken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 21:49 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Legionærsyken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. sep. 2019 kl. 17:05 (CEST)