Diskusjon:Lefse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Møssbrømsmørlefse[rediger kilde]

Hvis dette henvises til lefsa fra Salten, så kalles den gjerne "Møsbrømlefse". Kunne skrevet et avsnitt om denne, men slik artikkelen er nå, vil det ta mer plass enn den egentlig fortjener i forhold til lefsetradisjonen som helhet.Rovehan 26. des 2006 kl. 18:52 (CET)

Det bør skilles mellom den harde lefsa som må bløtes før den blir smurt, og den bløte ferske lefsa som brukes til middagsmaten på østlandet Velle 4. okt 2007 kl. 15:10 (CEST)

Enig, håper noen kan noe om det.--Bjørn som tegner 4. okt 2007 kl. 18:37 (CEST)

Lefse og kling[rediger kilde]

Innledningen antyder at lefse og kling er to ord for samme sak. Det har jeg mine meninger om; de er like synonyme som brød og smørbrød. Nei, jeg har aldri laget kling, men lest oppskrifter. Kling er ei lefse, som under steking pensles med egg og melkeblanding for å holdes myk, deretter smøres den med hva lokale vaner sier; primblandinger, sukker og kanel, søtete osteblandinger e.l. Hvem har aldri sett disse trekantede snippene som er å få kjøpt i de fleste dagligvareforretninger, under navn som kling, klining, klenning osv. Her bør legges til at noen steder er kling navnet på fyllet (som lefse med kling), andre steder heter totalproduktet kling. TorSch (diskusjon) 28. nov 2012 kl. 23:46 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lefse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. feb. 2022 kl. 12:46 (CET)[svar]