Diskusjon:Lars Skrefsrud

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Lars Skrefsrud er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


TRENGER VEDLIKEHOLD: Lars Skrefsrud er en anbefalt artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført:

  • Kort og ufullstendig presentasjon
  • Manglende bruk av biografier og referanser i løpende tekst
  • Uleksikalsk og vurderende stil.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil anbefalt-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 9. juni 2020.


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Lars Skrefsrud}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.

Wikipedia Lars Skrefsrud har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 5, 2007.
Underprosjektets logo Artikkelen Lars Skrefsrud er del av underprosjektet Språk, som søker å øke antall artikler relatert til språk og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende språkartikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Anbefalt artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på anbefalt-nivå på kvalitetsskalaen.
Lav Denne artikkelen er av lav prioritet innen sitt emne.

Eldre innlegg[rediger kilde]

Jeg retter formuleringen "farens fyll og fest" - til farens alkoholproblem. Vi har ingen kilder om massiv festing - og dermed ingen rett til å dømme - Lars O. Skrefsruds far.

Jeg stusser også over passusen "kikke på jentene." Det har vel lite å gjøre i en nøktern biografisk artikkel?

Jeg mener at passusen stod i Uglands bok, som jeg ikke lenger har (biblioteklån). Hvis jeg får gjette, er det kanskje slik at begge uttrykk kan stamme fra Skrefsruds beskrivelse av sin fortid (evt at han uttrykte seg krassere), ellers er det vanskelig å forstå at vennligsinnede biografer bruker dem. Bare gjetning. Ctande 6. jan 2007 kl. 11:40 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lars Skrefsrud. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 06:28 (CEST)

Gjennomgang av artikkel[rediger kilde]

Jeg lurer på hvor godt de ulike biografiene om Skrefsrud har blitt brukt. Artikkelen er tildels ganske kort, og har dessuten nesten ingen referanser i løpende tekst. Jeg synes også at teksten ikke er helt leksikalsk, og kan til tider fremstå som litt vel fortellende og redaksjonell, med formuleringer som Skrefsrud egnet seg mer og mer til språkarbeid. --Eisfbnore 12. mai 2020 kl. 03:29 (CEST)