Diskusjon:Knoll og Tott

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Speech balloon.svg Knoll og Tott er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.

Fyllesyke[rediger kilde]

Perioden om kattejammer som et tysk synonym for fyllesyke har vel ingenting med Knoll og Tott å gjøre, og kan vel glatt tas ut? Jakro64 9. okt 2004 kl.19:25 (UTC)

Jeg er enig i at det ikke nødvendigvis har noe med saken å gjøre, men det er mer eller mindre oversettelse fra engelsk. Personlig har jeg ikke noe problem med at det står der, men har ikke noe i mot at det fjernes. La wikien gå sin gang! --Einar 10. okt 2004 kl.12:28 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Knoll og Tott. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jul. 2017 kl. 22:20 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Knoll og Tott. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. okt. 2018 kl. 04:34 (CEST)