Diskusjon:Khalid Skah

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

OL-kontroversen i 1992[rediger kilde]

Det er ikke helt rett å skrive at Boutayeb hindret kenyaneren.

Cluet var at de tok igjen Boutayeb med en runde, og Boutayeb løp forbi Skah og Chelimo for å forsøke og gi Skah ekstra drahjelp. Dette ble jo ikke godt mottatt, og det ble et stort spetakkel av det i ettertid. Det finnes bilder der en funksjonær prøver å ta tak i Boutayeb for å få han bort. Men det er ikke riktig at Boutayeb hindret Chelimo. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.69.192.240 (diskusjon · bidrag) 1. des 2008 kl. 01:02 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Du er velkommen til å legge til/endre en artikkel. Det er størst sjanse for at dine endringer får stå om du legger til referanse for dine påstander. - mvh Mr. Hill 1. des 2008 kl. 01:29 (CET)

Personlig liv og pågående rettsstrider[rediger kilde]

Har lagt til et avsnitt om dette i artikkelen, og gjort mitt beste for å få det nøytralt og underbygd med referanser. Med tanke på ryktespredning, partsinnlegg osv som har framkommet på andre Wikipediaer og flere steder på Internet, mener jeg det er rett å "forebygge" usakligheter ved å lage et balansert avsnitt. Pågående-malen er brukt. Gjør gjerne endringer for å få dette framstilt så skikkelig som mulig! --Charlie 11:36 04-08-2009 (CET)

Påstander om at denne dommen ikke er rettskraftig må underbygges med kildehenvisning, og såvidt jeg kan se så medfører ikke påstanden riktighet og må derfor slettes. — Jeblad 6. aug 2009 kl. 08:18 (CEST)
Opplysningen stammer fra artikkelen det er referert til - "Khalid Skah nekter å...". Det er Hopstocks advokat Marte Svarstad Brodtkorb som uttaler dette. På pressekonferansen det er referert til (Dagbladet: "Dette viser hvilke metoder...") sa Skah selv det samme, så opplysningen er forsåvidt ikke omstridt, men jeg er tilbøyelig til å være enig i at dette kanskje bør være bekreftet av offentlige kilder viss det skal stå i artikkelen. --Charlie 12:23 07-08-2009 (CET)

Fjernet malen pågående. Denne skal vel egentlig bare brukes i korte tidsrom, og jeg tror dette er greit belyst nå. Siden Marokko og Norge ikke har utleveringsavtale, er vel saken stabilisert (ie. fastlåst) --Charlie 12:27 09-08-2009 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Khalid Skah. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jul. 2017 kl. 19:07 (CEST)