Diskusjon:Keflavík internasjonale lufthavn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvorfor har denne islandske flyplassen engelsk navn? --  Duffman, 3. mai 2006 kl.06:48 (UTC)


Den kaller seg så på sin hjemmeside. men jeg har nå sett at Wiki har fått en islandsk jenteBruker:Jóna Þórunn som bidragsyter - Kanskje hun vet bedre og kan flytte, men da må også henvisningen på Reykjavik lufthavn endres
Ja det var lurt. Vi spør henne. -- Duffman, 3. mai 2006 kl.07:05 (UTC)


Jeg har sjekket litt mere. Det er svært så inkonsekvent med betegnelsen av utenlanske flyplasser. Se både svensk. og engelske flyplasser. Jeg var mer opptatt av selve teksten, men tror at det riktige bør vel være i norsk Wiki å skrive Reykjavik lufthavn, Keflavik (.Men det blir noe til jobb å omskrive alle andre utenlandske flyplasser og lufthavner til norsk Wiki-standard. .
Jeg er forøvrig noe i tvil om det er riktig av oss å bruke islandske bokstaver. En gang skrev jeg om Flugfelag Islands og det ble rettet av en islandsk-kyndig Bruker:Kristaga. Da jeg så skrev om Loftledir brukte jeg den islandske skrivemåten Loftlei∂ir Søker du nå på Loftleidir får du null respons. Mvh. F.bendik 3. mai 2006 kl.08:09 (UTC)
Enkelt å ordne med omdirigering. KRISTAGAα-ω 2. jun 2010 kl. 12:07 (CEST)

Grafisk feil[rediger kilde]

I min nettleser går det en horisontal strek gjennom teksten i faktaboksen i cellene til høyre for «IATA». __meco 3. mai 2006 kl.08:45 (UTC)

Jeg satte inn __NOTOC__ til å ta bort oversikten over kapittlene, slik ble det bedre og streken går ikke lenger gjennom infoboksen. --Jóna Þórunn 3. mai 2006 kl.19:09 (UTC)

Paradoksal setning[rediger kilde]

Fra teksten: «Gjennom 1960- og 1970-årene var det stor motstand og flere protestdemonstrasjoner på Island for det amerikanske nerværet,…»

Jeg regner med at teksten skal endres slik at «for» blir til «mot»? __meco 3. mai 2006 kl.08:48 (UTC)


..Mecco har selvsagt rett. Det er bra at noen følger opp, og i og for seg er jeg happy. Da ser jeg at det som er skrevet er blitt lest. Når det gjelder den grafiske feilen så ar jeg prøvd å løse dette ved å flytte «Historie» ned to linjer. Da blir den vannrette strken borte i det blå - bokstavelig talt. Kanskje ikke riktig måte å gjøre det på. Men slike grafiske feil forekommer jo ofter hvor order «Rediger» kommer halvveis inne i en fakaboks F.bendik 3. mai 2006 kl.09:46 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Keflavík internasjonale lufthavn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 18:42 (CEST)