Diskusjon:Karin Fossum

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har Karin Fossum selv vært psykiatrisk pasient? Var det der hun skrev De Gales hus? Ser dette inverjuet i Aftenposten:

Men snakker ikke om det året hun selv var psykiatrisk pasient. Det var mest kjedelig. Men det ble en besettende roman - De gales hus.

Drapet på Harriet Krohn[rediger kilde]

I boken "Drapet på Harriet Krohn" refereres det til et gull lommeur som har en smelteverdi på 40.000,- NOK. Er forfatteren klar over at uret med dagens smeltepris i så fall må veie minst 600 gram, og ca. en kilo da boken ble skrevet? Ingen lommeur veier så mye, en liter melk veier en kilo til sammenlikning. Et stort gedigent lommeur i 14K gull har sjelden en smeltepris på mer enn 10.000 kr. Det hjelper ikke hva urmakeren Fossum gjorde research hos sa, dette stemmer bare ikke.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Karin Fossum. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jul. 2017 kl. 16:22 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Karin Fossum. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. feb. 2021 kl. 08:35 (CET)[svar]