Diskusjon:John Foster Dulles

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flyttet omtale av operation PBSUCCESS litt lenger ned, mere flyt. Operation PBSUCCESS er bare et eksempel, og trenger ikke stå øverst. Jan@brogger.no 19. jul 2006 kl.23:56 (UTC)

Helt enig Jan R 20. jul 2006 kl.12:55 (UTC)

Jeg la til "trenger referanse" til setningen Av denne grunn er engasjementet som Dulles-brødrene la i planleggingen og utføringen av kuppet, blitt knyttet til deres økonomiske interesser i så vel United Fruit Company som i interessene de hadde i Sullivan and Cromwell som var United Fruits forretingsadvokat'. Jan R la til noen kilder som egentlig bare er nettkilder, og kan ikke regnes som . Se en:WP:RS for definisjoner. Denne setningen finnes ikke på engelsk Wikipedia. Det er meget mulig at det er sant, og da er det også interessant, men bør belegges med bedre kilder. Har derfor lagt til 'trenger referanse' igjen. - Jan@brogger.no 20. jul 2006 kl.17:09 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen John Foster Dulles. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 10:54 (CEST)[svar]