Diskusjon:Joggesko

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 5. april 2014, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Alt annet enn encyklopedisk[rediger kilde]

Greit nok at artikkelen brukes til opplæring, men dette kan da umulig være god opplæring som foregår her den er alt annet enn encyklopedisk. Fokus er jo bare på ulike skomerker, også skrives de ting som at merkevalg er avhengig av bruksommeråde etc. Det er vel ikke tilfelle alle de store merkene lager jo ulike sko på ulike lester, for ulike ben og til ulikt bruksommeråde. Presentasjonene av merkene vitner jo i tillegg om å være noe som er tatt rett ut av reklamebrosjyren dems eller skrevet av ivrige fans. Hovedfokuset bør vel være på ulike typer joggesko og utviklingen av skotypen, og ikke på de ulike merkene....Dette usignerte innlegget ble skrevet av Modin (diskusjon · bidrag) 5. apr 2014 kl. 02:00:07 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Joggesko. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 04:53 (CEST)[svar]