Diskusjon:Jedi

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fjernet den eksterne lenken http://www.jedi-master.tk, ettersom den ikke lot seg vise. Oppdaget senere at den likevel kom fram i Internet Explorer (jeg prøvde den først i Firefox), men ettersom lenken åpenbart er en tulleside, lar jeg den forbli slettet. Bjartewe 28. des 2004 kl.21:49 (UTC)

Jeg synes ikke fiktive yrker bør plasseres i Kategori:Yrker. Kategorien bør være en oversikt over faktisk eksisterende yrker. Wolfram 1. apr 2005 kl.16:45 (UTC)

Obs! En "ond" jedi kalles en sith og tjener ikke nødvendigvis Imperiet, men i hovedsak seg selv. Forskjell på en jedi og en sith er at en jedi tenker kun på andre, en sith kun på seg selv. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.213.46.120 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Oppfatninger[rediger kilde]

Min forståelse av filmenes framstilling av Jedi-Ordenens rang system er at jediene finner potensielle jedier når de er barn. Deretter fraktes de til Coruscant hvor de får grunnleggende jeditrening frem til de blir padawaner. Under denne treningen kalles de ynglinger (younglings). Jeg tror at de ynglingene som har fått nok trening blir padawaner når de blir plukket ut av Jedirådet å "overføres" til en ledig jedi. Etter en lang trening som padawan (Anakins trening varte i mellom 10 og 12 år) blir de jediriddere(Jedi knights). Når jediridderene er klare blir de forfremmet av Jedirådet og blir Jedimestere (Jedi masters).Noen få jedimestere blir forfremmet av Jedirådet til å bli medlem av Jedirådet .Malgus 2 (diskusjon) 10. mai 2013 kl. 23:12 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jedi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. mar. 2021 kl. 03:04 (CET)[svar]