Diskusjon:JBF

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jbf bank og forsikring. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. apr. 2021 kl. 02:34 (CEST)[svar]

Eierform[rediger kilde]

Artikkelteksten sier at JBF «er organisert som en kundeeid sparebank.», men i infoboksen står det at JBF eies av to fagforeninger i jernbanesektoren. Dette siste er er opplysninger som Andber08 (diskusjon · bidrag) la inn i Wikidata denne uka (her).

For alt jeg vet kan begge deler være sant. Såvidt jeg forstår er JBF en konsernparaply over to samarbeidende virksomheter. Men slik det står nå, så ser det litt forvirrende ut. Kanskje Andber08 eller BGrev (diskusjon · bidrag) kan bidra til å klargjøre dette? Mvh M O Haugen (diskusjon) 21. jan. 2023 kl. 13:12 (CET)[svar]

Hei! Takk for at du gjør oppmerksom på dette. JBF er IKKE eid av fagforeningene NJF og NLF! Hvorfor skriver du det @Andber08?
JBF består av to juridiske enheter - både bank og forsikring. Dersom det er mulig hadde det vært fint å få med begge under org. form og org. nummer. Om vi kun kan stå oppført med ett av selskapene, bør det være forsikring. Da er "Jernbanepersonalets forsikring gjensidig" det juridiske navnet, og org.nr: 940 590 698. BGrev (diskusjon) 23. jan. 2023 kl. 09:23 (CET)[svar]