Diskusjon:Iveland kommunes mineralsamling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan den som har forvekslet mine referanser og eksterne korrigere dette!

Dette er EKSTERNE LENKER og ikke referanser:

^ «Flåt Nickel Mines, Flåt, Evje og Hornnes, Agder, Norway». www.mindat.org. Besøkt 1. mars 2021.

^ «Håverstad, Iveland, Agder, Norway». www.mindat.org. Besøkt 1. mars 2021.

^ «Æretveit, Iveland, Agder, Norway». www.mindat.org. Besøkt 1. mars 2021.

^ «Hiltveit, Iveland, Agder, Norway». www.mindat.org. Besøkt 1. mars 2021.

^ «Ljosland, Iveland, Agder, Norway». www.mindat.org. Besøkt 1. mars 2021.

^ «Mølland, Iveland, Agder, Norway». www.mindat.org. Besøkt 1. mars 2021.


Dette er REFERANSER og ikke eksterne lenker:

Andersen, O. (1931) Feltspat II. Forekomster i fylkene Buskerud og Telemark, i flere herreder i Aust-Agder og i Hidra i Vest-Agder. Norges Geologiske Undersøkelse 128b

BJØRLYKKE, H. (1935) The mineral paragenesis and classification of the granite pegmatites of Iveland, Setesdal, southern Norway. Norsk Geologisk Tidsskrift, 14, 211-310.

BJØRLYKKE, H. (1937) The granite pegmatites of Southern Norway. Journal of the Mineralogical Society of America, 22, 241-255.

Müller et al (2016) NORWEGIAN PEGMATITES I: Tysfjord-Hamarøy, Evje-Iveland, Langesundsfjord. GEOLOGICAL SOCIETY OF NORWAY – GEOLOGICAL GUIDES 2017-6

Müller, A., Romer R.L. & Pedersen R.-B. 2017a: The Sveconorwegian Pegmatite Province – Thousands of pegmatites without parental granite. Canadian Mineralogist

Snook, B. 2014: Towards exploration tools for high purity quartz: An example from the South Norwegian Evje-Iveland pegmatite belt. PhD thesis, UK, Camborne School of Mines, University of Exeter.

Storemyr, P. (2015) Madammen som rodde langs Sørlandskysten og startet et mineraleventyr på 1700-tallet. Var det sånn i steinalderen og. Per Storemyr Archaeology & Conservation. (Online publication.)

Wilke, H.J. (1976) Mineral-Fundstellen. Skandinavien. Band 4. Christian Weise Verlag/München. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ronald Werner (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

@Annelingua: Tar du en titt på dette? Referanselisten over er vel det vi kaller "Kilder" eller "Litteratur". Referanser blir det først når de kobles til enkeltutsagn som "inline" referanser. - 4ing (diskusjon) 2. mar. 2021 kl. 13:24 (CET)[svar]

Det skal gjøres etter hvert. Dette er en work in progress. Jeg har et enormt tidspress på meg, og jeg må gjort så mye som mulig, så rask som mulig. Kan du ikke bare vente til jeg er ferdig? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ronald Werner (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du kan ev. legge inn malen {{Arbeid pågår}} øverst på siden. Da er det god kutyme for andre å holde seg unna artikkelen til arbeidet er ferdig. Men vær klar over at artikkelen ikke er "vernet" etter at malen fjernes igjen - Wikipedia er et samarbeidsprosjekt der mange ønsker å bidra til å forbedre artikler (f.eks. bringe artikler i samsvar med Wikipedia:Stilmanual). - 4ing (diskusjon) 2. mar. 2021 kl. 16:13 (CET)[svar]
Hei @Ronald Werner:. Det er interessant å få inn på Wikipedia ny informasjon om kulturhistorie og museale samlinger i Setesdal. Jeg har sett på Setesdalsmuseets hjemmesider at du jobber som geologiansvarlig på Setesdalsmuseet, så vi skjønner at du kan mye om emnet. Det er imidlertid slik at Wikipedia har standardiserte oppsett som vi alle må forholde oss til, og dette gjelder blant annet måten man skal lenke til eksterne nettsider. Det er riktig at begrepet "Referanser" brukes annerledes på Wikipedia enn i mange andre sammenhenger, men her må man innordne seg til begrepsapparatet som er fastlagt for dette leksikonet, og ikke forsøke å tvinge gjennom sine egne definisjoner. Det du gjør på denne diskusjonssiden er å fortelle hvordan du ville ha brukt begrepene, men vi kan ikke gjøre det annerledes på disse få artiklene som du engasjerer deg i, enn det som gjelder overalt ellers på Wikipedia. Det er også normer for hvordan man lenker - det skal ikke legges "blålenker" på ord i teksten, slik du gjorde, men settes inn "referanser" (du ville kanskje kalt det fotnoter) som i tillegg til selve lenken inneholder meningsbærende metatekst som bl.a. oppgir hvor lenken fører hen, hvem som har publisert teksten, samt publiseringsdato og besøksdato. Det er som sagt flott med bidrag fra nye bidragsytere, men det er nyttig om nye bidragsytere setter seg inn i hvilke rammer som gjelder hele dette leksikonet, slik at det oppleves som et enhetlig leksikon. Om nye bidragsytere forsøker å presse gjennom sine egne løsninger og oppsett, skapes det merarbeid for oss andre, og også en risiko for at innhold blir fjernet i stedet for forbedret. Jeg selv og den store majoriteten av "kollegiet" her inne har som mål å medvirke til at Wikipedia holder så høy kvalitet som mulig, og det oppdraget innebærer også å luke ut avvikende oppsett, ikke-leksikalt språk, skrivefeil, anekdoter m.v. Jeg tillater meg å tilføye at din henvisning til at du har et "enormt tidspress" stusser jeg litt på - Wikipedia skal ikke benyttes som en reklameplattform for noen arbeidsgiver, tjenestetilbyder eller (kultur)foretak, og jeg aner at det er et slikt formål som ligger bak dette tidspresset? Utdyp gjerne dette, så vi unngår misforståelser. Mvh Annelingua (diskusjon) 3. mar. 2021 kl. 15:10 (CET)[svar]
Hei,
Takk for instruksene. Skal gjøre mitt beste.
Nei, det har ingenting å gjøre med min arbeidsgiver. Det er personlige og private grunner til at jeg må gjøre dette ferdig snarest mulig. Jeg vil at så mye av lokal geologi og dens historie blir ivaretatt. Det er min eneste grunn. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ronald Werner (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Iveland kommunes mineralsamling. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. sep. 2023 kl. 02:35 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Iveland kommunes mineralsamling. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. mar. 2024 kl. 07:56 (CET)[svar]