Diskusjon:İstiklâl Marşı

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Istiklâl Marsi»)

Forventes det at våre wikipedianere gjendikter den tyrkiske nasjonalanlsangen til norsk for denne regnes som oversatt? Her må vi bremse redigeringsiveren og kategoriseringsiveren litt og heller produsere mer innhold. Mortendreier 30. okt 2005 kl.22:18 (UTC)

Den er oversatt til engelsk, ikke norsk, det blir jo feil. Enten må den oversettes til norsk eller ikke oversettes i det hele tatt. Froy 30. okt 2005 kl.22:20 (UTC)
Dette gjelder flere nasjonalsanger. Det er kanskje like greit å beholde den engelske oversettelsen, selv om det blir litt rart å oversette fra ett fremmedspråk til et annet? --–Duffman 30. okt 2005 kl.22:24 (UTC)
Nettopp. Sålenge det ikke finnes noen skikkelige oversetteler/gjendiktninger, så bør det være ok med den engelske. I dette eksempelet finnes det ingen gode oversettelser, og å gjendikte nasjonalsanger til andre språk er noe som krever litt mer kløktig språkbruk enn å bare oversette ord for ord. Så dermed: enig med Duffman. Mortendreier 30. okt 2005 kl.22:28 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Istiklâl Marsi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. apr. 2018 kl. 22:55 (CEST)[svar]