Diskusjon:Internet Explorer 7

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i august 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Opera??[rediger kilde]

Dette er en spekulasjon. Det finnes mange mange ting man kan si ulike nettlesere har tatt fra hverandre. Ikke fakta. Bør fjernes.

Opera utsagnet[rediger kilde]

Virket for meg kun som en måte å plassere en link til Opera i en artikkeln om Ie 7. Irrelevant. Kan fylle sidesvis med slike spekulasjoner om alle produkter, alle tar alltid fra hverandre. Lag heller en side om nettlesere generelt for slike innspill. hører uansett mest hjemme i et forum, ikke i et oppslagsverk for FAKTA.

Visvas 12. nov 2006 kl. 19:18 (CET)

Det er slett ikke irrelevant og jeg stiller spørsmål ved at du bare kan fjerne min påstand slik. Når du har vært her i én-to dager, hvordan kan du vite alt da allerede? Jeg kunne selvfølgelig skrevet det flottere, men jeg ble ikke særlig motivert til det da den allerede burde vært merket med {{Opprydning}}. Man trenger ikke gjøre en artikkel perfekt, bare bedre. Skulle jeg liksom fjerne hele artikkelen din fordi den var langt fra Wikipedia:Stilmanualen?
Når det er sagt skal du selvfølgelig få lov til å fjerne mitt avsnitt, jeg synes det du gjorde var helt korrekt. Jeg håper bare at du nevner Opera litt senere når artikkelen blir lengre/bedre. Jeg var kanskje litt sur i det forrige avsnittet, men det må jeg få lov til (jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, er sliten, beklager). Bare fortsett den gode jobbinga!
Jeg støtter heller ikke flettingen da dette kan bli en lang og fin artikkel. ϑ Marcus 13. nov 2006 kl. 15:41 (CET)
Beklager den kjappe fjerninga. Må si jeg fortsatt ikke skjønner hvorfor Opera skal nevnes sammen med IE. IE nevnes ikke i Opera artikkelen f.eks. Eneste jeg kan skjønne fornuften med er å linke til alle andre nettleserartikler her i alle artikkelene om nettlesere. Det er et referanse system jeg kan forstå fornuften i. Men som du sier, jeg har kun vært her noen dager=). Jeg syns det ble mer som en produktplassering i film, integrert reklame. Det blir heller ikke korrekt å si at alt er inspirert av opera, mye av den samme funksjonaliteten har man kunne få som nedlastbare plugins fra Microsoft lenge, det er nå integrert. Og hvem vet om ikke Firefox har vært en større inspirasjon. Det ligner jo... men ikke bevislige fakta. Visvas 14. nov 2006 kl. 20:46 (CET)

Ikke enig i fletting[rediger kilde]

Sånn artikkelen om internet explorer generelt ser ut idag er jeg ikke enig om forslaget om å flette dem. IE7 artikkelen er objektiv og går på fakta og funksjonalitet. Den generelle Internet Explorer artikkelen kan man ikke si det samme om. Siden det også kommer flere versjoner av programmet kan det kanskje heller være aktuellt å ha en generell side med historikk o.l. og så linke til egne sider for hver versjon. Dette vil gi mulighet for historisk tilbakeblikk og lettere administrasjon.

Det er i hovedsak måten Internet Explorer artikkelen er skrevet på som gjør meg skeptisk til flettingen. Det passer overhode ikke samme i stil heller. Og siden folk virker spesielt interessert i å legge inn problemstillinger og spekulasjoner kan det være greit å skille ut fakta. Visvas 12. nov 2006 kl. 23:18 (CET)

Enig. Normen her er for øvrig å signere med ~~~~ rett etter punktum. ϑ Marcus 13. nov 2006 kl. 15:47 (CET)

Artikkelinnhold[rediger kilde]

Lite artikkel, mye reklame og opplisting, kan vi gjøre noe med det? Og om "protected mode", er dette noe som primært er en funksjon i Vista eller er det spesielt for IE? Btd 3. aug 2007 kl. 11:32 (CEST)

Fjernes[rediger kilde]

Hvorfor har denne egen side? Hva med alle andre versjonene?

Ekstra IW-lenke - hvor?[rediger kilde]

Jeg klarer ikke å finne ut hvor i teksten den ekstra interwiki-lenken til engelsk Wikipedia er. Det er trolig en lenke der det skulle lenkes til en artikkel på engelsk WP i teksten, men når den kun skrives [[en:Template:Web browsers]] isteden for [[:en:Template:Web browsers]] blir den lagt til i interwiki-listen. Ser noen hvor dette har skjedd? Mvh. Marius2 21. feb 2009 kl. 10:45 (CET)