Diskusjon:Historisk museum

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen er feilaktig flyttet fra Historisk Museum. Kulturhistorisk museum er en museumsorganisasjon som i tillegg til selve museet omfatter følgende seksjoner: Administrasjonen, Arkeologisk seksjon, Dokumentasjonsseksjonen, Etnografisk seksjon, Fornminneseksjonen, Konserveringsseksjonen, Utstillings- og publikumsseksjonen, Revita og Ledelsen. Artikkelen omhandlet opprinnelig kun Historisk museum og ikke Kulturhistorisk museum som en helhet. Grumpy444grumpy 26. jan 2006 kl.12:48 (UTC)

Det er ingenting i veien for at noen kan fylle inn informasjon om de øvrige seksjonene. Jeg flyttet artikkelen fordi jeg antok at de fleste som ønsket å vite noe knyttet til dette, ønsker å vite hva museumet driver med og ikke kun bygningen som sådan. Jeg er usikker på hvordan dette best bør organiseres. Bør det være én artikkel om Historisk museum som tar for seg selve bygningen og en annen artikkel om organisasjonen Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo? –Peter J. Acklam 26. jan 2006 kl.13:02 (UTC)
Historisk museum er ikke det samme som Kulturhistorisk museum. Derfor mener jeg det bør være to separate artikler, med Kulturhistorisk museum overordnet Historisk museum. Se http://www.khm.uio.no/omkhm/ for hvordan KHM er organisert. Grumpy444grumpy 26. jan 2006 kl.13:07 (UTC)
Jeg har forsøkt å rydde opp, så nå er det to artikler: Historisk museum og Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo. –Peter J. Acklam 26. jan 2006 kl.13:44 (UTC)
Flott! Da gjenstår det bare å skrive om alle de andre seksjonene... Et sted må man jo begynne? Grumpy444grumpy 26. jan 2006 kl.13:54 (UTC)