Diskusjon:Helge Hagerup

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det står Klaus i stedet for helge i begynnelsen Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.203.68 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Takk for opplysningen, dette er nå fikset. Hvis du finner flere feil kan du jo også rette dem selv. --EIRIK\diskusjon 23. des 2006 kl. 13:32 (CET)

Burde ikke Helges andre barn, Espen Hagerup (f. 1962), vært nevnt i oversikten? Jeg synes ikke jeg er den rette til å redigere artikkelen siden det er jeg som er Espen Hagerup.

Nei, ikke nødvendigvis. Wikipedia er ikke en slektsfortegnelse, og i henhold til våre regler om biografier (Wikipedia:Stilmanual/Biografier) skal navn på ektefelle, antall barn og barns navn bare nevnes i de tilfellene der vedkommende ektefelle/barn selv er (eller bør være) emne for egne biografier på wikipedia. Mvh M Haugen 1. nov 2011 kl. 22:19 (CET)
Men i dette tilfelle syns jeg absolutt det er på sin plass. Espen Hagerup har oversatt dusinvis av populære bøker, så jeg har tilføyet navnet. Flere andre oversettere med tilsvarende meritter er nevnt i Wikipedia.Asav 1. nov 2011 kl. 22:26 (CET)
I så fall bør han på plass i Mal:Hagerup sammen med de øvrige familiemedlemmene, ikke nevnes i brødteksten som eneste barn. --M Haugen 1. nov 2011 kl. 22:34 (CET)
Takk skal du ha! Jeg ante ikke at dynastiet Hagerup hadde sin egen stamtavle på Wikipedia. Men nå er den altså oppdatert og endringen i selve brødteksten tilbakestilt.

Asav 1. nov 2011 kl. 23:49 (CET)

Jeg er imponert over hvor fort dere ordnet dette. Tusen takk! Mvh Espen