Diskusjon:Harriet Backer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fjerning av billedgalleri[rediger kilde]

Litt uenig i at bildegallerier fjernes fra kunstnerbiografiene. Begrunnelsen må være å gjøre filstørrelsen mindre. Det beste er vel å plassere alle bildene direkte inn i artikkelen, med mindre det er uoversiktlig mange. Unødvendige viderehenvisninger er et hinder for god informasjonsflyt, og commonslenka vil for uinnvidde virke mer forvirrende enn opplysende og funksjonell, tror jeg. En av fordelene med wikipedia er jo nettopp at det er god plass, også til å vise bilder, i forhold til tradisjonelle papirleksikon. Wolfmann 19. mai 2006 kl.22:10 (UTC)

Jeg syntes også at galleriene var et gode, men jeg har etterhvert ombestemt meg, og begynt å mene at store gallerier kaster blår i øynene på meg, de gir meg inntrykk av at artikkelen er fyldig, selv om den bare har et par linjer tekst.
Filstørrelsen er et godt argument, men jeg synes det er like viktig at fjerning av galleri gir meg et incitament til å bruke flere (gode) ord, og dessuten hjelper det leseren til å finne det ene viktige bildet (eller de to viktige...), framfor å la det bli borte i galleriets mylder av mange bilder. M Haugen 19. mai 2006 kl.22:17 (UTC)
Enig i at mange artikler er svært tynne og mangelfulle. Dessuten er ingen gallerier fullstendige, og enkelte er misvisende i sitt skeive utvalg. Så du har nok rett. En mellomløsning er å beholde bildene der teksten er fyldig og riktig. Det er noen av dem også. Men vi bør være forsiktige med altfor mange viderehenvisninger i form av interne symboler. Sjøl liker jeg bedre commons2-malen fordi den faller mer inn i teksten og oppfattes etter min mening lettere enn en stor logo-klatt på sida. Alle viderehenvisningene og fargerotet i teksten skremmer ellers mange nye brukere. Tror jeg. Så ok, fint, vi beholder Harriet Backer med henvisning til bilder på commons. Det er alt i alt den beste løsninga. Men jeg tror jeg flytter maleriet vekk fra venstrekanten sånn at alle artikler begynner på samme måte med teksten helt inn mot venstre side. Det er ryddigst og lettere å forholde seg til når en leser nye artikler. OK? (Nei, nå må jeg omlisensiere egne bilder. Kommer nok til å slette de fleste. Det blir enklere sånn.) Wolfmann 20. mai 2006 kl.06:51 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Harriet Backer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 10:49 (CEST)[svar]