Diskusjon:Halvard Lange

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Halvard Lange. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. feb. 2018 kl. 04:53 (CET)[svar]

Halvad Langes barn[rediger kilde]

Halvard Lange hadde fem barn. Jeg hadde tenkt til å legge til de fire andre, men finner ikke ut hvor jeg skal legge det til.

Det er ikke sikkert alle Halvard Langes barn er notable for Wikipedia. Se https://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Relevanskriterier. Mvh Pmt (diskusjon) 26. feb. 2019 kl. 20:38 (CET)[svar]

PS Vennligst ikke slett tekst på denne siden

Slik det står nå får man inntrykk av at han bare hadde ett barn, og det er ikke tilfelle. De andre barna heter Christian Lange, Viggo Lange, Harriet Lange og Ragnhild Hedemann.

Det er ikke nevnt noe i artikkelen om Halvard Langes barn/kone eller andre seks (?) søsken untatt Carl og August. Disse to er da nevnt som Halvard Langes søsken fordi dehar notabilitet i form av artikler på Wikipedia, og det samme da for hans sønn Even Lange.
Men det er ikke noe i veien for å skrive et avsnitt om Halvard Lange i artikkelen om hans familie. For nålevende personer må man selvsagt ta hensyn til personvernet. Med vennlig hilsen Pmt (diskusjon) 26. feb. 2019 kl. 21:45 (CET)[svar]

PS Beklager slettingen