Diskusjon:Hairspray (2007)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Hairspray»)

Denne artikkelen må flyttes til "Hairspray (2007)", ettersom det finnes en eldre film med samme navn. (Og siden Wikipedia-systemet er så forbanna tungt og vanskelig, har jeg ikke skjønt hvordan man undertegner diskusjonsinnlegg.) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sh (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Ser at den har blitt flyttet. Du signerer ved å skrive ~~~~ eller ved å trykke på knappen over redigeringsvinduet som ser ut som en signatur (tiende knapp fra venstre). Det er også bra om du tenker over språkbruken din; Wikipedia er åpent for alle, og det er mange som ikke føler seg tilpass dersom det brukes kraftuttrykk i innlegg. Cnyborg 4. sep 2007 kl. 00:38 (CEST)
Takk til den som flyttet artikkelen!
Nei, Wikipedia er ikke åpent for alle. La meg erstatte det vesle banneordet mitt med argumentering:
Hele systemet er lagt opp slik at det bare er folk med gode datakunnskaper som er i stand til å redigere sider. Jeg har vært aktiv på Wikipedia i ett år, men nå er jeg så møkka lei dette innfløkte virvaret. Hvem er det som har bestemt at personer med under gjennomsnittlige datakunnskaper ikke skal klare å redigere skikkelige Wikipedia-artikler?
Undertegnelse av innlegg er et eksempel på hvor unødvendig avansert dette er. Der hvor alle innlegg enkelt kunne blitt undertegnet automatisk, har Wikipedia-bakmennene funnet ut at fire kruseduller vil gjøre saken lettere. Merkelig påfunn. Jeg skal heretter prøve å huske denne regelen, men siden det er så mange andre formler, tegn og kruseduller man skal kunne på rams, tror jeg det blir vanskelig.
Men dette med signaturer blir bare bagateller i forhold til hvordan det står til med bilderedigering på dette vevstedet. Jeg har forsøkt så godt jeg kan, men fremdeles har jeg ikke lyktes med å legge ut et eneste bilde her – ikke ett! Hvorfor ikke? Jo, fordi De høye herrer har klart å rote inn noe som heter Wikimedia, Wikimedia Commons og et enormt hav fylt med kaotiske reglementer for hvordan et bilde skal legges ut. Her tenker jeg ikke på retningslinjer som opphavsrett og slikt, men jeg snakker om selve fremgangsmåten for hvordan det gjøres. Jeg har prøvd å pløye meg gjennom side opp og side ned med informasjon om bilderedigering, og sannelig har jeg ikke blitt klokere.
Dette er grunnen til at jeg har gitt opp Wikipedia fullstendig. Jeg tror denne vevsiden ville blitt atskillig bedre hvis bakmennene hadde gjort den mer tilgjengelig for oss som ikke er så inne i den datarelaterte verden. Det er rett og slett for mye og for tung informasjon man må pugge seg gjennom før man kan begynne å redigere. Det er synd, for det er garantert flere enn meg som sitter inne med kunnskaper de kunne tenkt å dele med resten av verden, men som de ikke kan fordi det er en datakunnskapssperre på den slags. Når det gjelder film har jeg astronomiske kunnskaper sammenlignet med de fleste ungdommer på alderen min, men når det kommer til data skårer jeg lavt. Jeg føler ikke at Wikipedia gir meg muligheten til å redigere filmartikler som jeg vil ha dem (med bilder, tabeller, osv), så da er jeg heller ikke interessert i å delta i denne dugnaden. Jeg vet selvfølgelig at jeg kan skrive kun teksten i artiklene, men det blir ikke det samme.
PS: Og hvem vet hvor dette innlegget havner etter at jeg har postet det? Jeg har gransket ”Hjelp”-sidene nøye, og jeg tror det kommer som svar til Cnyborg. Men det skal ikke overraske meg hvis innlegget dukker opp som eget emne. Vi får se hva det blir til… Sh 4. sep 2007 kl. 22:13 (CEST)