Diskusjon:Gullblyanten

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

registrering av prisvinnere[rediger kilde]

Denne artikkelen hadde en usedvanlig kort liste over prisvinnere. I tillegg lot den seg ikke verifisere, eller rettere det er all grunn til å tro at den var en spøk. Disse to var registrert som vinnere i 2009, men det stemte ikke med lista hos gullblyanten.no, de er nå fjernet (i lista over vinnere). Jeg har revidert det reklamespråkpregede formålet og erstattet med faktisk informasjon om hvem som får lov å delta. Jeg har lagt til rette for å registrere alle prisvinnerne, men altså ikke registrert alle sammen. Jeg har laget ett eksempel på hvordan det kan gjøres i 2009 lista. gullblyanten.no har ikke publisert arkiv for prisvinnerne før 2009, men jeg hadde kilde på en av dem. Jeg har registrert vedkommende og lagt inn informasjon om at listen ikke vil bli komplett og hvorfor. Hvis noen vil registrere flere vinnere så oppfordres de til å følge lista hos gullblyanten.no eller hvis det ikke ligger der sørge for at opplysningen blir kildebelagt. Stallo (diskusjon) 30. mar 2013 kl. 19:36 (CET)

Nå har jeg lagt inn Grand Prix og Gullvinnere for 2012 0g 2011 (skal legge inn flere årganger etterhvert) --RjukanTintin (diskusjon) 31. mar 2013 kl. 00:30 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gullblyanten. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. apr. 2021 kl. 02:15 (CEST)[svar]