Diskusjon:Guds Menighet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 11. november 2016, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Jeg synes det er merkelig med en slik referanse nederst i artikkelen. Dette burde vært mer objektivt. Dersom det skal være referanser, så bør det være balanse i dette. Slike samfunn er svært sårbare, og blir gjerne et offer for mediene, som alltid er på jakt etter sensasjonshistorier. Jeg fjerner derfor lenken inntil dette blir balansert Nielsen51 (diskusjon) 1. mar 2012 kl. 15:34 (CET)

Vel, så at det var en referanse. Legger til noen lenker for å skape balanseNielsen51 (diskusjon) 1. mar 2012 kl. 15:34 (CET)

Redigeringsforslag 11. desember 2020 (Semi-protected)[rediger kilde]

Livssynet til menigheten kalles Det evige evangelium. På nettsiden til Ørsnes privatskole har menigheten skrevet en kort oversikt over livssynet, og avslutter med disse oppsummerende punktene:

Noen stikkord om det sentrale ved livssynet:

  • Det har sitt fundament i Bibelen
  • Jesus er Guds sønn og menneskenes frelser
  • Søker tilbake til de første kristnes verdier
  • Flere hundre års (kirke)teologi er ikke med i trosgrunnlaget
  • Gudslivet ligger dypt i menneskets indre, og kan ikke erstattes av symbolikk som ritualer og sakramenter, inkludert naturlig dåp og nattverd
  • Gjennom en åndelig øyeåpner i en vanlig mann, har den åndelige oppfyllelsen av Jesu gjenkomst allerede skjedd
  • Er pasifistisk

81.166.40.89 12. des. 2020 kl. 01:04 (CET)[svar]

Ja. Det er fint at menigheten har hjemmesider hvor den kan presentere seg. Leksikonet trenger ikke å gjenta slike egenpresentasjoner. Mvh M O Haugen (diskusjon) 12. des. 2020 kl. 07:59 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Guds Menighet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. feb. 2021 kl. 17:27 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Guds Menighet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. mai 2021 kl. 11:42 (CEST)[svar]