Diskusjon:Gaffateip

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Gafferteip»)

Eg trur ikkje det er riktig at David Bailey fant opp gaffa-teipen. Såvidt eg forstår så seier referansen berre at det er ein av favoritttinga hans, ikkje at han fann den opp. --Johsgrd (diskusjon) 31. okt. 2014 kl. 08:44 (CET)[svar]

Sammenligningne mellom Gaffa og duct tape er ikke helt nøyaktig da det er mere som skiller de en fargen , det er forskellig lim på de blant annet Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.166.46.55 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gafferteip. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. apr. 2018 kl. 20:54 (CEST)[svar]

Påstand om Jesusteip[rediger kilde]

Følgende tekst har jeg fjernet:
" I Finland kalles gafferteip for Jesustejp.[1] "
Teksten som brukes som referanse sier ikke at det er gafferteip som kalles "Jesustejp", men sier at det er duct tape som kalles det. Forvirringen rundt de to forskjellige begrepene "gafferteip" og "duct tape" kan ha ført til litt av hvert, men jeg følte det var riktig å fjerne påstanden når den ikke er bedre dokumentert, og jeg også fant kun én annen tekst om dette, som også sier det heller er duct tape som kalles det. Wurdnurd2 (diskusjon) 1. mar. 2019 kl. 09:00 (CET)[svar]

  1. ^ «Jesustejp». Svenska avdelningen vid Institutet för de inhemska språken. 2001. Arkivert fra originalen 16. august 2017. Besøkt 16. august 2017.