Diskusjon:Friluftsområde

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne definisjonen er vel ikke helt korrekt... Friluftsområde er et område avsatt til friluftsliv i reguleringsplaner. Det er ofte i privat eie, men med reguleringsbestemmelser som i stor grad begrenser hva området kan brukes til. Det er blant annet normalt ikke tillatt å oppføre bygninger innenfor friluftsområder.

Det er vesentlig forskjell på friområder og friluftsområder i reguleringsplaner. Et friområde er områder som det offentlige disponerer, f.eks parker o.l.

Huk som det er bilde av er så vidt jeg vet et Friområde, ikke et Friluftsområde.....

friluftsområde / sikrede friluftsområder[rediger kilde]

Her er beskrivelsen for friluftsområder noe upresist knyttet til forutsetningen og beskrivelsen for: sikrede friluftsområder.

Friluftsområder er også i privat eie og har dertil ofte uavklarte rettighetsmessige forhold siden noen plangjennomføring ikke nødvendigvis er foretatt.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Friluftsområde. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. jul. 2019 kl. 12:35 (CEST)[svar]