Diskusjon:Frei

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Frei?[rediger kilde]

Kommunen het vel riktignok Frei, men øya heter vel strengt tatt Freiøya. Denne artikkelen burde omdøpes. Earlkirk 21. aug 2008 kl. 12:11 (CEST)

Navnet er nok uendret siden dengang Frei var egen kommune. Dersom det er slik at Freiøya er mest riktig kan artiklen flyttes dit. Jeg vet ikke sikkert hva navnet på øya er, men i dagligtale brukes Frei. Har laget en omdirigering fra FREIØYA til FREI. Halvard 24. aug 2008 kl. 21:33 (CEST)
Jeg tror begge navnene brukes i dagligtale. Jeg vil allikevel hevde at det er "Freiøya" som er det riktige navnet, men jeg kan godt tenke meg at flertallet likevel (feilaktig!) bruker "Frei". Omdirigering er en grei løsning inntil videre. Hvis det er mange som er enige med meg, eller dersom det ikke finnes tungtveiende motargumener, så kan det kanskje forsvares å flytte artikkelen på et eller annet tidspunkt. Earlkirk 7. sep 2008 kl. 23:41 (CEST)

Holmer og øyer[rediger kilde]

Fjernet oversikt over øyer og holmer da Frei er en øy i seg selv. Har laget et forslag til Liste over øyer i Kristiansund som også viser hva som hørte under tidligere Frei kommune. Kom gjerne med innspill til dette, eller gjør endringer på listen om ønskelig. Hoppedal 15. des 2008 kl. 22:15 (CET)

Dette ser helt greit ut. Og du har helt rett, Freiøya er jo en øy i seg selv. (Det går jo fram av navnet!) Jeg hadde faktisk vært inne på tanken om å omdåpe seksjonen «Øyer og holmer» til «Omkringliggende øyer og holmer», men da blir jo spørsmålet hvor langt man skal trekke det. Nei, jeg er enig med deg at det er like greit å fjerne hele seksjonen. Earlkirk 16. des 2008 kl. 00:21 (CET)
Siden er flyttet til Liste over øyer i Kristiansund Hoppedal 1. feb 2009 kl. 00:07 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frei. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 21:26 (CEST)