Diskusjon:Franck Boli

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

IP-bruker 212.251.180.22 mener følgende tekst er "lite relevant" og en "påstand fra ett medium som ikke er ettergått": «Fotballtidsskriftet Josimar har imidlertid gravd i saken, og fått bekreftet fra NFF at Boli kom til Aalesund på permanent gratis overgang fra den ivorianske amatørklubben Williamsville AC.[5]»

Her er sitatet fra referansen (http://www.josimar.no/artikler/boli-mysteriet/5812/): – Kan bekrefte at Boli kom til Aalesunds FK fra Williamsville AC. Det var en permanent overgang uten noen økonomisk kompensasjon mellom klubbene. Boli hadde før overgangen til Aalesund foretatt overgang fra Kina til Elfenbenskysten – og blitt registrert som amatørspiller for Williamsville AC, forteller Kristian Skjennum i NFF.

Jeg mener dette er svært relevant å ta med i en artikkel om spilleren, og kan ikke se at dette på noen som helst måte må ettergås, da den offisielle og mest troverdige aktøren, nemlig Norges fotballforbund, bekrefter dette.

Kan påpeke at dette er den eneste redigeringen knyttet til denne IP-adressen, og den er registrert på Stabekk/Fornebu, i følge https://iplocation.com/.

--Cashewnøtt (diskusjon) 13. mai 2019 kl. 13:28 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Franck Boli. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. aug. 2019 kl. 02:54 (CEST)[svar]