Diskusjon:Fallout (1997)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Fallout»)
Artikkelen Fallout (1997) er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
C Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på c-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Rikholdig artikkel om et PC-spill i Sci-fi/fantasysjangeren. Jeg har måttet omskrive og foreta en del språklige endringer for å gjøre den leksikalsk og nøktern. Jeg kjenner ikke til selve spillet, så innholdet kan med fordel sjekkes opp mot den engelske artikkelen (de har allerede en temmelig fyldig oppføring), slik at den norske versjonen blir så presis som mulig. Bjartewe 8. jan 2005 kl.04:37 (UTC)



Men jeg vil ei neppe 'rippe' (dvs. kopiere direkte av) teksten på Engelsk, så jeg valgte å skrive i min egen stil, der'foah! Jeg kjenner til spillet, og bedre enn de på den Engelske og, twah! Spill det og finn ut resten selv.--OleManiaC 10. jan 2005 kl.05:20 (UTC)

Nå vet jeg ikke så mye om dette spillet - men har tidsberegningen forandret seg der? Jfr. følgende:

... «ettersom nr. 13 må få sin vannreguleringsbrikke erstattet innen tre måneder (ca. 150 dager)» ...

Tre mnd. ~ 150 dg. ?


Det stemmer at det er 150 dager som står i spillet. Vokteren sier 4-5 måneder og på lappen står det "150 days left". --Futti 8. feb 2006 kl.17:59 (UTC)