Diskusjon:Fagerstrand

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Synes dere at denne artikkelen holder mål? Jeg har ikke noen særlig erfaring her fra Wikipedia men jeg oppfattet deler av denne artikkelen som "reklame" for tettstedet Fagerstrand. Synes også at det ble litt rotete på slutten.

Jeg er enig. Hadde det blitt feil å stille spørsmålstegn ved artikkelens nøytralitet? Blupping 10. nov 2006 kl. 22:33 (CET)

Ryddet opp i nå, men kan trenge litt mer arbeid. Artikkelen var så lite objektiv som den kunne bli.--Neitakk 31. jan 2008 kl. 12:45 (CET)

Fjernet lenken: * http://www.fagerstrand.no/indeks.html Så vidt jeg kan se er den død. Jeg synes også lenken til sykkelfabrikken er litt tvilsom idet det er en rent kommersiell side. Når det gjelder historie vil jeg sjekke ut fakta (Ann Turi Fords navnebok. Kanskje noen har lyst til å sjekke i Nesoddens historieH.tjerns 15. feb 2011 kl. 15:44 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fagerstrand. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 14:32 (CEST)[svar]