Diskusjon:Felin infeksiøs peritonitt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:FIP»)

Bør ikke denne artikkelen ligge under felin infeksiøs peritonitt? ZorroIII 11. feb 2006 kl.22:59 (UTC)

jeg synes det, forkortelser bør i størst mulig grad unngås i artikkelnavn, da flere emner kan ha samme forkortelse. mali 11. feb 2006 kl.23:03 (UTC)


Den bør flyttes. FIP har andre betydninger for meg denne FIP --Nina 11. feb 2006 kl.23:15 (UTC)

Ja det erssant[rediger kilde]

Takk for at dere hjelper meg og for at dere synes teksten min var såpass god at dere ikke forandret den. Takk,. Fint bvilde. Visste om det, men fikk det ikke inn. Trenger: "Symptomer"Kursiv tekst

Du har skiftet "se også" til "eksterne lenker" Det blir feil. Ekstern betyr: Noe som kommer utenfor. Jeg har også interne lenker der. Dette er tross alt et leksikon. Fy! (hehe)

Det er da ingen interne lenker der? Det nærmeste man kommer er den engelske artikkelen, og den er vel heller ikke intern... OPus- (Disk.|Bidrag) 14. feb 2006 kl.13:02 (UTC)
Jeg tar å endrer så det blir AKKURAT sånn at alle blir fornøyd. Jeg vil jo at denne skal bli bra. Men hva med "videre lesning"? Hva er forskjellen på "lenker" og "linker"? Driver å forbedrer denne også. Takk for at du bidrar med artikkelen. --Marcus 14. feb 2006 kl.13:21 (UTC)
Jepp, da er jeg storfornøyd! :) OPus- (Disk.|Bidrag) 14. feb 2006 kl.13:18 (UTC)
Forskjellen på lenker og linker, er at førstnevnte er en fornorsking av det engelske link, mens sistnevnte er en form som ligger nærmere engelsk språklig sett. Begge er tillatt å bruke, men lenker brukes mest her i den norske versjonen av Wikipedia.

Marco 29. mar 2006 kl.15:28 (UTC), engelsk-entusiast! =D

karakter[rediger kilde]

Jeg leverte denne til læreren min og fikk en 6'er. Det er jeg som har laget den da (jukser ikke). Det var jo fint. Jeg mener selv denne er kjempedårlig/god potensiale for bare se de eksterne lenkene! Denne må forbedres. Alikevel var det litt morsomt? --Marcus 24. mar 2006 kl.08:12 (UTC)

Marcus du er så tulling, det er flaut jo =P Marcus 6. mai 2008 kl. 16:54 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Felin infeksiøs peritonitt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 15:37 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Felin infeksiøs peritonitt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. okt. 2017 kl. 00:37 (CEST)[svar]